Ons aanbod

Wij bieden economische opleidingen in de BOL en BBL variant. Je kunt bij ons een opleiding volgen op niveau 2,3 of 4 op het gebied van Handel of Zakelijke Dienstverlening. 

Jouw tempo?

Onze onderwijsmethode biedt jou de mogelijkheid om jouw eigen tempo te baplen. Sneller kan wanneer je hard werkt en je het niveau goed aankan. Vertragen, wat langer over studieonderdelen doen, kan ook, bijvoorbeeld omdat het even tegenzit of omdat je wat moeite hebt met het niveau.

Goed uitgerust?

Op het Florijn College leer je in de praktijk. Je krijgt diverse praktijkopdrachten uit het bedrijfsleven die jij tijdens de vaardigheidstrainingen uitvoert in ons studentenbedrijf Florijn Sales & Support (FS&S). Als student leer je bij FS&S commercieel denken en handelen.

Wordt vervolgd...?

Na het volgen van een opleiding ben je misschien nog niet uitgestudeerd. We bieden daarom bij iedere opleiding een doorstroom programma aan om je kansen op succes bij een vervolgopleiding te vergroten. Deze programma's zijn afgestemd op de vervolgopleiding. Dat kan een opleiding binnen het Florijn College zijn op een hoger niveau. Of je gaat verder studeren in het HBO.

Banen genoeg?

De sectoren Handel en Zakelijke Dienstverlening zijn groot in onze regio. Volop kansen voor een baan dus, zelfs wanneer het economisch wat minder gaat. Tijdens je opleiding kun je je specialiseren in een onderwerp dat je interessant vindt. Door slim te kiezen zorg je ervoor dat je je kunt onderscheiden bij het vinden van een baan.