Studenten secretarieel helpen bij Nassaulezing

Dinsdag 3 juni 2014 -
Op initiatief van Business Club Breda helpen Zoomvliet, Cingel, Florijn, Prinsentuinstudenten dinsdag 3 juni in de Grote Kerk in Breda bij de Nassaulezing.

Voor de 3e keer organiseert Business Club Breda (waarin de Bredase ROCwb colleges participeren) samen met Ernst & Young en BN De Stem de prestigieuze Nassaulezing.
Deze happening heeft een speciaal ROCwb tintje, aangezien een groot deel van de organisatie in handen is van onze studenten. Zo vervullen de secretaresse-studenten van het Florijn College de rol van gastvrouw, wordt de catering (bediening, petit fours en hapjes) verzorgd door studenten van het Cingel College, is de bloemversiering in handen van Prinsentuinstudenten en heeft Zoomvliet Studio's het licht, beeld en geluid voor zijn rekening genomen.
Een prima vorm van samenwerking mét partijen uit het bedrijfsleven en vóór vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. In totaal hebben 480 gasten zich aangemeld om bij de Nassaulezing aanwezig te zijn.

5e Nassaulezing
Dinsdag 3 juni is minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem gastspreker. Hij gaat nader in op de financieel-economische groeimogelijkheden van Nederland en Europa. De kwalitatief hoogstaande Nassaulezing wordt altijd uitgesproken door een vooraanstaand en invloedrijk persoon uit politiek, bedrijfsleven, defensie of maatschappelijke organisatie.

Eerder waren onze gastsprekers onder anderen Herman van Rompuy, voorzitter van de Europese Raad, Henk Kamp, toenmalig minister van Defensie, Eurocommissaris Neelie Kroes en Lex Hoogduin, destijds directeur van De Nederlandsche Bank. De eerste 2 keren participeerden de BCB nog niet.
zie ook www.nassaulezing.nl