Grote kans op werk bij FinanciŽle Dienstverlening

Dinsdag 23 januari 2018 -

Vanaf komend schooljaar is het mogelijk om het keuzedeel assistent Vastgoedmakelaardij te volgen, waar de studenten een goede basis leggen voor de hbo-studie Makelaardij. Daarmee heeft de student nog grotere kans op werk in deze dynamische branche.

Bij de opleiding Financiële Dienstverlening krijgen de studenten de kans om op een flexibele manier een waardevol diploma te behalen. Door de individuele benadering en begeleiding die wij bieden, is het voor hen mogelijk om een persoonlijke maatwerktraject te volgen. De student is hierbij mederegisseur van zijn studie. Naast de theorievakken, wordt er veel aandacht besteed aan (de aansluiting op) de beroepspraktijk. Omdat het werkveld ontzettend in beweging is, vinden wij het erg belangrijk om van al deze ontwikkelingen op de hoogte te zijn en daarom hebben wij veel contact met professionals uit de branche. Studenten behalen bijvoorbeeld naast hun mbo-diploma ook WFT-diploma’s die essentieel zijn voor het werkveld. Daardoor kunnen studenten die bij ons diplomeren vrijwel direct aan het werk. Het komt zelfs regelmatig voor dat bedrijven onze studenten al een contract aanbieden, voordat zij gediplomeerd zijn.

Vanaf komend schooljaar is het mogelijk om het keuzedeel Assistent Vastgoedmakelaardij te volgen, waar de studenten een goede basis leggen voor de hbo-studie Makelaardij. Daarnaast biedt de opleiding een goed uitgangspunt voor verschillende (economische) hbo-studies, zoals accountancy, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, etc. Kortom: een interessante en uitdagende studie, waar de student en zijn/haar wensen centraal staat!