Open Dag - vrijdag

 • vrijdag 23 januari
  Open Dag - vrijdag
  Locatie: Wilhelminasingel 33 4817 JX Breda

  De Open Dagen voor onze MBO-opleidingen voor Handel en Zakelijke Dienstverlening (sector Economie) worden gehouden op 23 en 24 januari 2015.

  Onze studenten en docenten leiden je graag rond en vertellen alle ins en outs over de lessen, stage, praktijkopdrachten, de studentenbedrijven en mogelijkheden op een baan of vervolgonderwijs aan het HBO. Je bent van harte welkom op onze locatie aan de Wilhelminasingel 33 in Breda (MBO groothandel, detailhandel, bedrijfsadministratie, secretarieel, marketing en communicatie, financiele dienstverlening, juridisch). Vanaf de homepage vind je de link naar informatie over elke opleiding.
  Je kunt je nu alvast aanmelden voor deze open dag, dat kan via florijn@rocwb.nl. Geef daarin je naam door, op welke school, klas en leerweg je zit en of je voor een specifieke opleiding komt. Je bent sowieso welkom, maar je ontvangt dan een week vantevoren nog een bevestigingsmail.

  Wil je eerst in vogelvlucht een beeld van alle opleidingen krijgen?
  Dan kun je de algemene voorlichtingen bezoeken in lokaal 150.
  Tijden:
  - vrijdag: 17.45 en 18.45 uur
  - zaterdag: 10.45 en 11.45 uur

  Sfeer
  Om sfeer te 'proeven' kun je hier een filmverslag van de Open Dag 2012 bekijken. Alle foto's van de Open Dag 2013 kun je bekijken via de fotofilm van de Florijn open dag.

  Meeloopdagen
  Ben je 4e jaars en wil je een dagje meelopen met een student van een opleiding, informeer dan naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar florijn@rocwb.nl. Vermeld daarin je naam en adresgegevens, welke school en opleiding je nu volgt, het leerjaar en voor welke Florijn-opleiding je interesse hebt. Voor de secretariële opleidingen staan de meeloopdagen gepland in februari 2015. Je kunt je interesse kenbaar maken maken via j.mabelis@rocwb.nl .

  Flexibele trajecten voor havisten en VMBO'ers
  Bij een aantal opleidingen zijn er versnelde trajecten mogelijk. Voor havisten die bijvoorbeeld blijven zitten of die het HBO te hoog gegrepen vinden of te lang vinden duren is dit een goed alternatief om sneller een beroepsdiploma te halen. Maar ook VMBO'ers die een stapje extra willen zetten, kunnen bij een aantal opleidingen voor het traject in aanmerking komen. Klik hier voor meer informatie over versneld MBO traject (MBOvt).

  Mocht je niet in de gelegenheid zijn langs te komen en wil je op korte termijn kennismaken met onze school en opleidingen, bel dan met de receptie (076 - 530 88 00) en vraag naar de mogelijkheden. In het algemeen kan er een afspraak worden gemaakt met een van onze afdelingsmanagers of teamvoorzitters. Dat geldt meestal alleen voor leerlingen die komend schooljaar willen starten met een opleiding op het Florijn.